Kun je deze e-mail niet lezen? Klik hier
Triumph Motorcycles Triumph Groningen
Dat combineert lekker, motorfietsen en muziek!
Triumph klinkt als muziek in de oren en ook het optreden van Dom Colmé in onze zaak zal lang in je hoofd blijven rondzingen.
 

Dom Colmé treedt 8 december 2023 op bij ons in de showroom!
“Naar huis met een glimlach en liedjes die blijven rondzingen”. Dat is wat Dom Colmé z’n Franse publiek al dertig jaar toestopt. De muzikale vakman is innemend, energiek en maakt melodieuze muziek op het snijvlak van rhythm & blues (Otis Redding), soul (Ben Harper) en chansons (Charles Aznavour); niet toevallig ook zijn grote voorbeelden. Dom Colmé heeft al meer dan 1.500 optredens op zijn naam staan en onder andere in het voorprogramma van Kim Wilde en UB40 gestaan. Het is voor het eerst dat Dom met een band naar Nederland komt, nadat hij in 2017 als soloartiest een liedjesfestival in Zwolle won. Dom treedt begin december op in Noord-Nederland en omdat hij een vriend van onze collega Sasha is, is het ons gelukt om deze topper naar onze zaak te halen.
Vrijdag 8 december, inloop vanaf 19:30 om rond 20:00 te beginnen.
Via deze link kun je kaartjes bestellen voor een Triumph Groningen vriendenprijs van € 5,-, zorgen wij voor een hapje!
(Photocredits: ©2016 Xavier Beaurain)
 

Promotie Tiger 1200
Bij aankoop van een nieuwe Tiger 1200 ontvang je vanaf nu een gratis kofferset (waarde € 1100) en 400 € aan accessoires!

Actie geldig tot en met 30 november 2023. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief montage.

Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

 
Nieuw Tiger 900-gamma voor 2024
Met meer vermogen, koppel, betere prestaties en meer comfort legt de nieuwe Tiger 900-serie van Triumph Motorcycles de lat voor middelzware adventuremotoren in 2024 hoger.  De nieuwe serie bestaat uit de Tiger 900 GT, GT Pro en Rally Pro, die elk een aanzienlijke stap vooruitzetten in prestaties en specificaties.
 
De kenmerkende driecilindermotor van de Tiger 900 heeft een grote update gekregen, inclusief herziene motorcomponenten, die 13% meer vermogen leveren dan de vorige generatie, wat 108 pk piekvermogen en een hoger piekkoppel van 90 Nm oplevert. De nieuwe motor biedt ook meer trekkracht onderin het toerenbereik. Met zijn T-plane krukas en offset ontstekingsintervallen behoudt de Tiger 900 zijn karakteristieke en onderscheidende prestaties en geluid, terwijl hij over het hele toerenbereik betere prestaties levert en tot 9% zuiniger omspringt met brandstof.

Bestellingen kunnen nu worden geplaatst bij ons en de motorfietsen zijn leverbaar vanaf begin 2024.

Acht Bonneville Stealth Editions voor 2024
De nieuwe Stealth Editions, die slechts één jaar beschikbaar zijn, vormen een exclusieve collectie van acht prachtige Bonnevilles. Elk model heeft zijn eigen unieke tankdesign, met een spectaculaire, handgeschilderde afwerking die in het licht intenser wordt en levendige kleuren onthult.

De overgang van de donkere grafiettint naar de levendige kleur komt tot leven als het lakwerk wordt blootgesteld aan licht. De kleurstelling varieert qua tint en intensiteit onder verschillende omstandigheden, en ziet er vanuit elke hoek anders uit.  De met de hand aangebrachte afwerking zorgt voor subtiele variaties, waardoor elke motorfiets echt uniek is.

De acht Triumph Stealth Editions omvatten de Bonneville Speedmaster in rood, de uitgeklede Bobber in paars, de T100 en T120 in opvallend blauw, de populaire Speed Twin 1200 in rood en de wendbare Speed Twin 900 in groen, de Scrambler 900 in opvallend oranje en tot slot de statige T120 Black met een geraffineerde matzilveren afwerking.

Bestellingen kunnen nu reeds geplaatst worden, de motoren zelf zijn beschikbaar vanaf februari 2024.

 
 
Facebook   Instagram   YouTube    
For The Ride >
Triumph Groningen   Oeverkruid 6 9738 AK Groningen   www.triumphgroningen.nl   info@triumph-mg.nl   050-5779199
zondag & maandag: gesloten   dinsdag tot vrijdag: 10:00 - 18:00   zaterdag: 10:00 - 16:30
U ontvangt deze mail omdat u heeft aangeven communicatie van Triumph Groningen te willen ontvangen.
Indien u dit niet langer wenst dan kunt u zich hieronder uitschrijven. U kan ook uw voorkeuren aanpassen.

Privacy & Cookiebeleid   Uitschrijven   Uw voorkeuren aanpassen
The Gap Is Mine