Kan je deze mail niet lezen? Klik hier
Motors Thomas G. Triumph Motorcycles Kawasaki
Salonweken bij Motors Thomas G.
Beste wensen
MTG wenst u een zeer mooi en gezond 2023 en een leuk motorseizoen toe!

We starten zoals gewoonlijk het seizoen met een hoop nieuwigheden die deels al in onze toonzaal staan, deze keer enkel hier te bewonderen en niet op het Salon in Brussel.
 
Daarnaast hebben we tal van promoties in onze winkel. Hieronder een overzicht.

Kawasaki Salonweken
We hebben de Salon Promoties op bijna alle modellen. Het voordeel kan oplopen tot wel €1600,-!

Geen zin om weken/maanden te wachten op uw nieuwe motor , sla dan uw slag en geniet van:
  • Scherpe salon deals
  • Korte levertermijnen en rijden bij de eerste zon
  • Beschikbaarheid (sommige modellen zijn maar beperkt leverbaar)
  • Levering aan huis is mogelijkl
De Kawasaki Salon Weken lopen tot en met 31 januari 2023. Neem vlug een kijkje op onze website

Triumph Salonactie 2023

Krijg nu 3 jaar garantie & 3 jaar road assistance op alle modellen - behalve op de nieuws Street Triple 2023 reeks - bij een aankoop van een nieuwe Triumph.

Actie geldig van 2 tot 31 januari 2023. Vraag achter de voorwaarden in de winkel!


Ook nog andere promoties
Ook nog promo voor de Kledij:
Solden op heel het Triumph kleding gamma -25%
Opruiming laatste stuk Alpinestars en Ixon kleding tot -60%

 
De Chrome collectie
In navolging van de grote vraag naar de 2022 Gold Line limited editions, waarbij acht van Triumph's meest iconische modern classics fellere kleuren en prachtig met de hand afgewerkte kleurenschema's kregen, komt in 2023 de introductie van een nieuwe reeks van tien modellen in beperkte oplage; de Chrome-collectie.

Geïnspireerd door het custom chrome design erfgoed van het iconische verleden van het merk, viert de Chrome Collection Triumph's ultramoderne chrome-detailing-faciliteit en de deskundige teams van gespecialiseerde ontwerp- en productie-ingenieurs die het proces gedurende vele jaren hebben geperfectioneerd, over honderden accessoires, mooie badges en detaillering. Het resultaat is elke keer weer een onberispelijke verchroomde afwerking - onderscheidend, stijlvol en prachtig met de hand gemaakt.

Elk van de tien nieuwe limited editions (*), die de legendarische Bonneville-reeks van Triumph en de wereldwijd toonaangevende Rocket 3 omvat, heeft een uniek Chrome Edition-schema, speciaal gekozen om het rijke erfgoed van elk model te weerspiegelen, en prachtig afgewerkt om de vermaarde reputatie van Triumph op het gebied van premium kwaliteit en uitzonderlijke detaillering te versterken. Samen met de opwindende prestaties, het neutrale rijgedrag en de moderne capaciteiten van de modern classics, combineren deze verbluffende specials hedendaags design met nostalgische echo's van de diepe en rijke geschiedenis van de Bonneville.

Deze exclusieve limited editions zijn nu beschikbaar voor bestelling, zijn slechts één jaar beschikbaar en zullen vanaf eind 2022/begin 2023 bij dealers over de hele wereld verkrijgbaar zijn.

(*) Rocket 3 R Chrome Edition, Rocket 3 GT Chrome Edition, Bonneville T120 Chrome Edition, Bonneville Bobber Chrome Edition, Scrambler 1200 XE Chrome Edition, Bonneville Speedmaster Chrome Edition, Thruxton RS Chrome Edition, Bonneville T100 Chrome Edition, Speed Twin 900 Chrome Edition en Scrambler 900 Chrome Edition

 
Vind ons op Facebook   Instagram        
For the ride >
Motors Thomas G. |  Ettenhoven 118 |  2940 Stabroek |  www.motorsthomas.be |  info@motorsthomas.be |  T: +32 (0)3 605.92.82 | F: +32 (0)3 605.32.39
zondag & maandag: gesloten |  dinsdag tot vrijdag: 9u30 - 12u00 & 13u30 - 18u00 |  zaterdag: 9u30 - 16u30
U ontvangt deze mail omdat u heeft aangeven communicatie van Motors Thomas G. te willen ontvangen.
Indien u dit niet langer wenst dan kunt u zich hieronder uitschrijven. U kan ook uw voorkeuren aanpassen.

Privacy & Cookiebeleid   Uitschrijven   Uw voorkeuren aanpassen
The Gap Is Mine