Motors Thomas G. Triumph Motorcycles Kawasaki
We staan voor u klaar
Winkel
Corona maatregelen
Ook bij MTG houden we ons strikt aan de corona-regels:
- steeds mondmasker dragen
- handen ontsmetten , handgels zijn staan in de shop
- maximum 30 minuten winkelen alleen
- 1.5m social distance
- max. 5 personen tegelijk in de winkel

Jaarlijkse sluiting:
We zijn gesloten van 11/08 tem 15/08.

TRIUMPH REBELLION by Krugger
Na het succes van de Bobber Basse-Bodeux, was het de beurt aan de Scrambler 1200XE voor Krugger. Het algemene succes van dit model met eigenschappen als : onbetwistbaar, krachtig, wendbaar en veelzijdig, wilde Krugger gebruiken om deze machine nog speelser en trendy te maken geïnspireerd op de dirt-track.

Fred richtte zich op elk individueel onderdeel. Van een verlaagde brandstoftank, tot het vernieuwde zadel, tot de uitlaten die uit elke kant van de motor komen, tot details zoals de smalle « Dakarachtige » voorvorkkroonplaat, tot het verhoogde voorspatbord en zijn ongelooflijke pasvorm. Het oorspronkelijke Brembo-remsysteem vond hij niet voldoende. In plaats daarvan leverde Beringer speciaal voor Krugger gemaakte schijven. Om de originele achterste olietank te kunnen verwijderen en vrij zicht te houden op het tandwiel van de versnellingsbak is hij uitgevoerd met een duimrem voor achter.

De afwerking en "decoratie" verwijst naar het horlogemerk REBELLION. Fred Krugger, een liefhebber van mechanica, bewondert de grote horlogemerken en in het bijzonder REBELLION.

TRIUMPH REBELLION #01
TRIUMPH REBELLION #02
 
TRIUMPH REBELLION #03
Tiger Stock
De laatste Tiger stock modellen
Wij hebben nog een paar leuke motoren kunnen inkopen van de laatste Tiger stock modellen,waarvan deze Tiger 1200XRX in het mooie Lucerne Blue. Deze komt standaard met de zwarte Expedition zijkoffers. De Tiger 1200XRX heeft standaard elektrisch windscherm, handvatverwarming, comfort seats, cruise control enz enz..

Nu ==>16250 euro (ipv 17980euro) voor de snelle beslissers!

E-BIKE TRIUMPH TREKKER GT
Triumphs passie voor prestaties op twee wielen en rijplezier brengt voor het eerst het nieuwste op het gebied van e-drive fietstechnologie samen met Triumphs wereldberoemde elegante stijl, comfort, kwaliteit en afwerking.

De nieuwe Trekker GT is de perfecte all-road keuze voor woon-werkverkeer, fitness en dagelijks rijplezier, versterkt door onderdelen met hoge specificaties, waaronder eersteklas componenten van Shimano en RockShox, en zijn high-performing Shimano e-drive. 
 
De Trekker GT E-Bike kost 3.250 €

E-BIKE TRIUMPH TREKKER GT
Best of British
Triumph Promoties
Momenteel zijn er promoties op de Speed Triple, Scrambler 1200, Tiger 1200 & Tiger 800. Mis deze unieke kans niet!

Daarnaast zijn er speciale financieringsvoorwaarden op de Street Scrambler, Street Twin & Street Triple S, ook interessant voor A2 rijders! Vraag achter de voorwaarden.
 

Kawasaki Promoties
De prijs van Z650 en de W800-familie is tijdelijk in prijs verlaagd. Een aantal promoties zoals op de Z900, Z1000 (R), Z125 & Ninja 125 en Ninja H2 SX (SE) werden verlengd tot eind augustus.

Daarnaast wordt de aankoop van een Z900 RS (Café), ZH2 en Ninja H2 SX ondersteund met tegemoetkoming op de BIV of een interessante inruilpremie! Vraag achter de voorwaarden.

Kawa promos
DGR 2020
Distinguished Gentlemen’s Ride 2020
Op 27 september vindt wereldwijd de 10e Distinguished Gentleman's Ride plaats en Triumph zal dit ongelooflijke evenement en geldinzamelingsactie wederom ondersteunen als hoofdsponsor.

Om de missie van de DGR te behouden en tegelijkertijd aan te passen aan deze uitdagende periode, zal de DGR 2020 voor het eerst in de geschiedenis een solo-evenement zijn, waarbij de deelnemers de sfeer en uitstraling van de Distinguished Gentleman's Ride behouden door alleen of met hun duopassagier (uit hetzelfde huishouden) te rijden. 

Deze nieuwe formule zal de rijders in staat stellen om te voldoen aan de verschillende social distance regels die in elk land gelden, terwijl ze hun passie voor motorrijden delen, bijdragen aan de Movember Foundation en het bewustzijn verspreiden via sociale media.

 
Vind ons op Facebook            
For the ride >
Motors Thomas G. |  Ettenhoven 118 |  2940 Stabroek |  www.motorsthomas.be |  info@motorsthomas.be |  T: +32 (0)3 605.92.82 | F: +32 (0)3 605.32.39
zondag & maandag: gesloten |  dinsdag tot vrijdag: 9u30 - 12u00 & 13u30 - 18u00 |  zaterdag: 9u30 - 16u30
The Gap Is Mine