Motors Thomas G. Triumph Motorcycles Kawasaki
Triumph Factory Visit, de nieuwe Rocket 3 & Daytona
Winkel
Jaarlijks verlof
Deze week van 13/08 t.e.m. 17/08 is onze winkel gesloten. We staan weer tot je dienst op 20/08. Welkom!

Triumph Factory Visit (2e editie)
10 oktober tem 13 oktober 2019

Wat is er mooier dan op uw eigen Triumph verschillende highlights van Engeland te bekijken? Deze rondreis is speciaal voor ons door Horizon Motorreizen samengesteld en brengt je door diverse Engels Area's of Natural Beauty, zoals de Cotswolds en the Southdowns.

Hoogtepunt van de reis is het bezoek aan de Triumphfabriek en het Visitor Centre in Hinckley in het graafschap Leicestershire. En dat is uiteraard inclusief een uitgebreide rondleiding in de fabriek, ontvangst met koffie + Engelse lekkernij en een lunch in het 1902 Café.

TFV
Daytona Limited Edition
DAYTONA Moto2™ 765 LIMITED EDITION
Er komt een ultieme editie van Triumphs grootste racelegende aan! Onthulling op 23 augustus 2019. Er zijn er slechts 765 beschikbaar.

We kunnen nu bevestigen dat de volgende limited edition van Triumph Motorcycles de terugkeer zal zijn van een van de beroemdste Triumph-namen: een nieuwe Daytona, dichter bij een echte Moto2TM TM-fabrieksmachine voor de weg komt u niet.

Met een volledige onthulling op 23 augustus zal de nieuwe Daytona Moto2TM 765 Limited Edition de hoogste specificatie ooit van deze Britse racelegende vertegenwoordigen. Met het kampioenschapswinnende Daytona-chassis en een nieuw uit de Moto2™-afgeleid 765-blok die het hoogste vermogen en koppel van een Daytona ooit levert, is dit een unieke samenwerking - de allereerste ooit - met het FIM MotoGPTM-wereldkampioenschap.

Rocket 3 R & Rocket 3 GT
De in 2004 geïntroduceerde, legendarische Rocket III van Triumph was een pure, originele motorfiets met meer kracht, uitstraling en koppel dan de concurrentie. De gloednieuwe Rocket 3 R en Rocket 3 GT-modellen luiden het begin in van een nieuwe motorlegende.

Met 's werelds grootste in serie geproduceerde motorblok van 2.500cc levert de nieuwe Rocket 3 meer vermogen, 11% meer dan de vorige generatie en het hoogste koppel van iedere motorfiets, met 221Nm bij 4.000 tpm. Door de combinatie van een imposante, krachtige uitstraling en prachtige stijl, het hoogste niveau van technologie, de toonaangevende handling van Triumph, het wereldberoemde voorkomen van de Rocket en altijd gemakkelijke rijvermogen, zijn de nieuwe Rockets een klasse apart.

De nieuwe Rocket 3-modellijn introduceert twee fantastische volledig nieuwe modellen. De Rocket 3 R levert ogenblikkelijk toonaangevend koppel, ongelooflijke controle, comfort en capaciteiten, terwijl de Rocket 3 GT is gebouwd om nog verder te gaan, met meer comfort en nog meer moeiteloze tourcapaciteiten.

Rocket 3 #1
Rocket 3 #2
 
Rocket 3 #3
Project TE-1
Project Triumph TE-1
Triumph Motorcycles kondigt een unieke samenwerking aan met Britse industriedeskundigen, academische leiders en Innovate UK, om gespecialiseerde elektrische motortechnologie en innovatieve geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Dit twee jaar durende project, in samenwerking met Williams Advanced Engineering, Integral Powertrain Ltd en WMG, aan de Universiteit van Warwick, zal een belangrijke bijdrage leveren aan het op termijn aanbieden van elektrische motorfietsen door Triumph.

"Deze nieuwe samenwerking biedt Triumph en haar partners een opwindende kans om toonaangevend te zijn op het gebied van de technologie die de elektrificatie van motorfietsen mogelijk maakt, gedreven door klanten die ernaar streven hun impact op het milieu te verminderen, in combinatie met het verlangen naar zuiniger vervoer en veranderende wetgeving. Het project Triumph TE-1 is onderdeel van onze elektrische motorfietsstrategie, gericht op het leveren van wat rijders willen en verwachten van hun Triumph, namelijk de perfecte balans tussen rijgedrag, prestaties en gebruiksvriendelijkheid " aldus Nick Bloor, CEO van Triumph.

Bonneville Bobber/Speedmaster Promo
Bij aanschaf van een nieuwe Bonneville Bobber*/Speedmaster, ontvangt u tijdelijk gratis Triumph accessoires naar keuze ter waarde van € 2.400,-.

Deze actie is geldig bij aanschaf en registratie van een nieuwe Bonneville Bobber/Speedmaster t/m 30 september 2019, zolang de voorraad streekt. De bovengenoemde bedrag is inclusief BTW en montage.

*Met uitzondering van de Bonneville Bobber Black

Bobber en Speedmaster Promo
Street Triple RS Promo
Street Triple RS Promo
Bij aankoop van een nieuwe Street Triple RS bieden we u tijdelijk GRATIS een Arrow Demper t.w.v. €1.000.

Deze actie is geldig bij aanschaf van een nieuwe motorfiets en loopt tot en met 30 september 2019. Het bovengenoemde bedrag is inclusief BTW en montage. Het aanbod loopt zolang de voorraad strekt.

Tiger 800 Promo
Bij aankoop van een nieuwe Tiger 800 bieden we u tijdelijk GRATIS een 2 Box Expedition luggage pakket SILVER (Expedition pannniers en panniers mounting rails) ter waarde van € 1.200

Deze actie is geldig bij aanschaf van een nieuwe motorfiets en loopt tot en met 30 september 2019. Het bovengenoemde bedrag is inclusief BTW en montage. Het aanbod loopt zolang de voorraad strekt.

Tiger Promo
Tiger Promo
Tiger 1200 Promo
Bij aankoop van een nieuwe Tiger 1200 bieden we u tijdelijk GRATIS een 2 Box Expedition luggage pakket SILVER (Expedition pannniers en panniers mounting rails) ter waarde van € 1.350.

Deze actie is geldig bij aanschaf van een nieuwe motorfiets en loopt tot en met 30 september 2019. Het bovengenoemde bedrag is inclusief BTW en montage. Het aanbod loopt zolang de voorraad strekt.

 
Vind ons op Facebook            
For the ride >
Motors Thomas G. |  Ettenhoven 118 |  2940 Stabroek |  www.motorsthomas.be |  info@motorsthomas.be |  T: +32 (0)3 605.92.82 | F: +32 (0)3 605.32.39
zondag & maandag: gesloten |  dinsdag tot vrijdag: 9u30 - 12u00 & 13u30 - 18u00 |  zaterdag: 9u30 - 16u30
The Gap Is Mine