Motors Thomas G. Triumph Motorcycles Kawasaki
Triumph Street Triple Preview
Street Triple Preview
Triumph Street Triple Preview
Preview avond voor de nieuwe Triumph Street Triple 765R & RS.

Dinsdag 13 december vanaf 19 uur kan je als eerste de gloednieuwe Triumph Street Triple R & RS komen bewonderen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden voor deze reeks. Hieronder vind je al een eerste overzicht.

Samen met Triumph organiseren we die avond ook een wedstrijd waarbij je de QR-code in de showroom inscant en je gegevens invult via het online formulier. Uit deze inschrijvingen wordt één winnaar geloot voor België. Deze winnaar kan dan kiezen uit een week aan het stuur van de nieuwe Street Triple 2023 (uit het Triumph Benelux perspark zodra beschikbaar) of een cadeaubon twv € 500 voor Triumph kleding of accessoires.

Schrijf je hieronder in om als eerste de Street Triples te bewonderen!

De nieuwe 2023 Street Triple 765-reeks
In 2023 verschijnt de meest krachtige, meest evenwichtige Street Triple 765-line-up ooit gemaakt. De Street Triple R krijgt een fikse update en treedt naar voor als de nieuwe en allesbepalende Streetfighter. Een nieuwe Street Triple RS zet een nieuwe maatstaf voor performante naked sportmotoren. De exclusieve en in beperkte oplage verkrijgbare Street Triple 765 Moto2™ Edition staat garant als de meest hoogwaardige, meest gefocuste Street Triple uit de geschiedenis. Dichter bij een straatlegale Moto2™-racer kom je niet.

Dankzij aanzienlijke verbeteringen afgeleid van het Moto2™ motorontwikkelingsprogramma levert de 765 cc driecilinder nu meer vermogen en prestaties met 120 pk voor de Street R en een toonaangevende 130 pk bij de RS en Moto2™-editie. Ook het koppel neemt toe bij alle modellen: spannend vanaf het begin en opwindend doorheen het hele toerengebied, met een piek van 80 Nm. Als driecilinder combineert het motorblok bruikbaar koppel in het lage en het middengebied met opwindende prestaties in hoge toeren, voor een karakteristieke rijervaring. De wereldvermaarde motor is nu ook responsiever dan ooit: kortere overbrengingsverhoudingen zorgen voor een snellere acceleratie, wat van deze nieuwste Street Triples de scherpste en meest levendige generatie ooit maakt.

Street Triple #01
Street Triple #02
 
Street Triple #03
 
Vind ons op Facebook   Instagram        
For the ride >
Motors Thomas G. |  Ettenhoven 118 |  2940 Stabroek |  www.motorsthomas.be |  info@motorsthomas.be |  T: +32 (0)3 605.92.82 | F: +32 (0)3 605.32.39
zondag & maandag: gesloten |  dinsdag tot vrijdag: 9u30 - 12u00 & 13u30 - 18u00 |  zaterdag: 9u30 - 16u30
The Gap Is Mine