Motors Thomas G. Triumph Motorcycles Kawasaki
Triumph Fox Hunt
Fox Hunt
 
Street Triple #04
 
Bonneville T120 #02
Triumph Fox Hunt
Op zaterdag 9 september organiseert Triumph de Triumph Fox Hunt; een nationale Ride Out die start vanaf je eigen huis. Tijdens deze unieke zoektocht wordt de kennis van de deelnemers over het legendarische Britse merk op de proef gesteld. Wie alle vragen en opdrachten goed heeft weten te beantwoorden maakt kans op een geheel verzorgde reis voor twee personen naar het nieuwe bezoekerscentrum bij de Triumph fabriek inclusief rondleiding!

Om deel te kunnen nemen dient men de Triumph Fox Hunt app te downloaden, welke beschikbaar is voor zowel Android als IOS (Apple) toestellen. Op zaterdag 9 september om 11:00 ontvangt iedere geregistreerde deelnemer de eerste coördinaten en is de tocht gestart. Aangekomen bij de eerste locatie ontvangt men een meerkeuzevraag of een opdracht, welke uiteraard gerelateerd zijn aan Triumph. Zodra deze beantwoord is ontvangt men de coördinaten van de tweede locatie, enzovoort.

Wanneer alle vragen zijn beantwoord arriveren de deelnemers op de eindlocatie om samen na te genieten met een hapje en een drankje.
 
Distinguished Genleman’s Ride
Op zondag 24 september 2017 zullen ruim 40.000 motorrijders in 460 steden verspreid over de hele wereld gezamenlijk aandacht vragen voor prostaatkanker tijdens de vijfde editie van de Distinguished Genleman’s Ride. Chique geklede heren en dames bestijgen dan hun Café Racers, Bobbers of Scramblers en brengen een ode aan motorrijden, stijl, plezier en vriendshap met als doel geld op te halen voor deze vreselijke ziekte die wereldwijd ieder uur een slachtoffer maakt.

Triumph Motorcycles werkt samen met de organisatie en is er trots op een rol te mogen spelen bij het aanslingeren van de wereldwijde groei van dit fantastische initiatief. Afgelopen jaar werd mede dankzij deze samenwerking 5 miljoen dollar (US) opgehaald en is de populariteit van het evenement aanzienlijk gestegen.

Belangrijk voor iedereen die mee wil doen is dat u dit in stijl doet, wat dit precies inhoud kunt u terugvinden op de website van de Distinguished Gentleman's Ride. Ook is dit de plek waar u zich kunt aanmelden voor één van de ritten in een stad in uw regio of één van de rijders die zich heeft geregistreerd kunt sponsoren en zo een bijdrage kunt leveren aan het doel.
 
DGR #01
 
DGR #02
 
DGR #03
Z650 #02
 
Z650 #01
 
Z650 #03
2018 Kawasaki Z650
Kawasaki maakt nu al de 2018 kleuren en accessoires voor de ongekend populaire Z650 bekend. De Z650 was in zijn eerste jaar namelijk zo populair dat Kawasaki de 2018 modellen extra vroeg moest laten komen!

De Z650 zal in 2018 beschikbaar zijn in drie verschillende kleurstellingen: Metallic Spark Black, Candy Lime Green en het unieke Metallic Matte Covert Green. Met name de laatste kleur is een echte eye catcher die nog nooit eerder op een Kawasaki te zien geweest is.

Uiteraard zal ook de populaire Performance Kit leverbaar worden de nieuwe Z650, met daarin een schitterend titanium Akrapovic uitlaatsysteem, een seatcover in kleur en een Z-tankpad. De Z650 Performance Kit is beschikbaar voor € 1.099,-.

De 2018 Kawasaki Z650 staat nu al in de showroom vanaf € 6.999,-
 
Stockmodellen te koop
Mis deze unieke kans niet. Bonneville T100 Fusion White/Aegean Blue & Thruxton 1200 Pure White stockmodel te koop. Nog niet ingeschreven, met 0 km op de teller en bijkomend 500 € gratis accessoires.

Vraag meer inlichtingen in de winkel!
 
Stock
New colors Classics #02
 
New colors Classics #05
 
New colors Classics #04
Nieuwe kleuren voor Triumph's Classics
De meest eigentijdse, de Triumph Street Twin, zal verkrijgbaar zijn in de zomerse kleur; Crystal White, welke gecombineerd is met blauwe en rode accenten op de tank.
 
De legendarische T120 benadrukt zijn afkomst nog maar eens met de nieuwe kleurencombinatie Competition Green - Fusion White. Naast deze traditionele kleurstelling komt de T120 er ook in het Aluminium Silver, waarmee de motor direct een meer hedendaags uiterlijk krijgt.
 
Waar de Thruxton zijn witte kleurstelling (Pure White) inruilt voor het schitterende Korosi Red, komt de Thruxton R voortaan juist in het Crystal White, in plaats van Diablo Red. Ook de Bobber meet zichzelf een extra nieuwe kleur aan en ontvangt de extra kleurencombinatie; Cranberry Red met Frozen Silver.
 
De Triumph Street Twin en Bonneville T120 is nu leverbaar in de nieuwe kleurstellingen. De Bonneville Bobber zal vanaf volgende maand in de nieuwe kleurstelling verkrijgbaar zijn en de nieuwe Thruxton’s komen begin volgend seizoen op de markt.  
 
 
Vind ons op Facebook            
For the ride >
Motors Thomas G. |  Ettenhoven 118 |  2940 Stabroek |  www.motorsthomas.be |  info@motorsthomas.be |  T: +32 (0)3 605.92.82 | F: +32 (0)3 605.32.39
zondag & maandag: gesloten |  dinsdag tot vrijdag: 9u30 - 12u00 & 13u30 - 18u00 |  zaterdag: 9u30 - 16u30
The Gap Is Mine