Motors Thomas G. Triumph Motorcycles Kawasaki
We staan klaar om terug open te gaan
Winkel
Heropening winkel-werkplaats
Vanwege de Corona maatregelen is de toonzaal gesloten en doen we momenteel enkel dringende/essentiële herstellingen achter gesloten deuren.

Momenteel mikken we op 5 mei om terug te kunnen openen onder bepaalde voorwaarden, dit moeten we nog dag op dag opvolgen wat de overheid beslist. Om lange wachttijden te vermijden willen we graag al de herstellingen/ onderhouden aan uw motor beginnen inplannen. Je kan dit doen via de website, een mailtje naar info@motorsthomas.be of te bellen naar 03/605.92.82 tijdens de gewone openingsuren. We zullen je dan uitleggen wat de richtlijnen zijn en hoe we de werken zullen uitvoeren met de minste kans op besmetting.

Triumph Promoties
Momenteel zijn er promoties op de Scrambler 1200, Street Triple RS 2019, Tiger 1200 (2x) & Tiger 800. Mis deze unieke kans niet!

Daarnaast zijn er speciale financieringsvoorwaarden op de Street Twin & Street Triple S, ook interessant voor A2 rijders! Vraag achter de voorwaarden.
 

Promos
Promos Kawa
Kawasaki Promoties
Een aantal promoties zoals op de Z1000 (R), Z125 & Ninja 125 en Ninja H2 SX (SE) werden verlengd tot eind april.

Daarnaast wordt de aankoop van een Z900 RS (Café), W800 Street/Café en Ninja  H2 SX ondersteund met tegemoetkoming op de BIV of een interessante inruilpremie! Vraag achter de voorwaarden in de winkel.

Samenwerking met Bajaj Auto India
Triumph Motorcycles en Bajaj Auto India zijn formeel begonnen met hun spannende, lange termijn, partnerschip (zonder aandelen) in Pune, India. Dit is een uniek moment, waarop twee bedrijven van wereldklasse, die zowel gepassioneerd als productgericht zijn, samenkomen om een gloednieuwe reeks “mid-capacity motorcycles” te bouwen. 

De samenwerking zal een nieuwe reeks van motoren (initiëel 6 moto's) bouwen in het middensegment (200-750 cc) en meerdere opties bieden om verschillende segmenten in deze klasse te bedienen. Het product aanbod zal begeerlijk en betaalbaar worden. Dit creëert nieuwe toegang voor het Triumph-gamma over de gehele wereld en zorgt ervoor dat Triumph kan concurreren in belangrijke grote segmenten van de wereldwijde motorfietsenmarkt en nieuwe klanten kan aantrekken voor het merk.
 

Bajaj
 
Vind ons op Facebook            
For the ride >
Motors Thomas G. |  Ettenhoven 118 |  2940 Stabroek |  www.motorsthomas.be |  info@motorsthomas.be |  T: +32 (0)3 605.92.82 | F: +32 (0)3 605.32.39
zondag & maandag: gesloten |  dinsdag tot vrijdag: 9u30 - 12u00 & 13u30 - 18u00 |  zaterdag: 9u30 - 16u30
The Gap Is Mine